Fremdriften

Vår i lufta, lengre dager og lysere kvelder er helt fantastisk. Arbeidslysten øker, og det skjer ting på låven hver eneste dag. Gangen blir flislagt, trappeoppgangen er ferdig bygd, og det er lagt opp til spotter i taket. Kjøkken har vi vært på utkikk etter, men ender opp med å lage noe av det selv. Skrogene er kjøpt, resten blir selvlagd. Det blir et kjøkken som blender inn i resten av omgivelsene. Kjøkkenet blir bygd langs kortveggen, ei øy ved to store vindu med stekeplate og komfyr + sitteplasser. Det blir masse plass å boltre seg på i dette rommet også. Til helga kjører vi dugnad slik at vi får kostet, vasket og startet med beising. Stemning heter beisen, og den er såå fin.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close