Dette har vi ventet på.

Jeg har nesten glemt hvordan denne hjemmesiden og bloggen fungerer, fordi vi har brukt hver eneste fritime (bokstavelig talt) på låven. Etter at barna er lagt løper vi ut som gale, haha! Det har skjedd så mye, veien er blitt til underveis, og vi er veldig fornøyd med resultatet.

IMG_0739

Vi har innviet låven med vår 30+30 årsdag, det ble veldig vellykket. Som vi koste oss:) Selv under litt primitive forhold da vann ikke blir innlagt før senere i sommer. 3-seters utedo er altså ikke å forakte, i alle fall ikke på sommerstid:) Med 53 gjester var det romslig da vi brukte hele lokalet. Atmosfæren der oppe er god, omgivelsene og utsikten så fin. Jeg har forelsket meg, og kommer til å benytte meg av å sitte i loungen med pizza fra bakerovn opptil flere ganger i uken…:) Ja, hadde jeg bare hatt tid til det.

Bakerovn er murt opp på kjøkkenet og fyrt i 3 døgn. Ikke bare er den et smykke i rommet, men den lager fantastisk god mat! Den når 400 grader på ca. 1 times fyring, og pizzaen blir ferdig på 2-3 min!! Gleder oss til å teste annen mat også, har hørt at både kjøtt og bakte poteter smaker himmelsk:)

Lokalet mangler litt småtteri her og der, men det føles fantastisk å snart være i mål med dette prosjektet. Som vi gleder oss til gjester skal komme å hygge seg her:)

 

5 tanker om “Dette har vi ventet på.

 1. Vi SG Finans hadde markedsmøte og sommerfest på Haugum Gård 7. juni og det var bare helt topp. Flotte møtelokaler, artig teambygging ute og sist men ikke minst magisk pizza. Anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️

  Likt av 1 person

  1. Veldig hyggelig å ha dere på besøk. Så bra dere likte det, tusen takk 😀 Hjertelig velkommen tilbake 🙂

   Liker

 2. Hei dette ser kjempebra ut, og nyttig med flere lokaler for utleie i bygda.Dere har vært kjempeflink 🌹🌹🌹

  Likt av 1 person

 3. Kristin Brøttem 12. juni 2018 — 14:49

  Dette så flott ut😊Fin å høre at gjestene var fornøyde. Var hos Bina og Kjell den dagen, og de var spente på hvordan det gikk🌺Lykke til videre👍🌹

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close