Selskapsaktiviteter

Aktiviteter 1

Konkurranse, lek og moro!

Gi arrangementet ditt det lille ekstra ved å ta i bruk våre morsomme og etablerte aktiviteter på gården. Her ser du en oversikt over de aktiviteter vi har lagt til rette for og har på stedet. Du kan også titte innom våre samarbeidspartnere for ekstra mye sprell. Vi er sikre på at du uansett finner noe som passer ditt arrangement.

Galskapens Natur - iTrollheimen

Galskapens Natur

Når man er ute i galskapens natur er det kjekt å ha med seg en guide. Her kan man nemlig bli overrasket rundt hver sving over hva og hvem man møter…!

I galskapens natur får dere delta på iTrollheimens aktiviteter, men det er ikke sikkert at det skjer uten avbrytelser… 2 x midtnorsk mester i revy, Knut Ole Laksøyen, lurer nemlig i kulissene… Galskapens natur varer fra 1-2 timer, alt etter hva dere ønsker. Her får du trimmet både hodet, kroppen og lattermusklene!

Kampen om Trollheimen

Etter en lang dag i konferanserommet gjør det godt med litt frisk luft og miljøendring. Aktivitetsløypa «Kampen om Trollheimen» passer perfekt om dere har litt tid til overs på slutten av dagen, eller om dere rett og slett bare ønsker en aktiv pause midt i alt det faglige. Deltakerne får i løpet av en stor time prøve seg på engasjerende oppgaver laget av enkle verktøy. Her kan alle være med, uavhengig av alder og form. Det eneste som kreves er samarbeid, engasjement og innlevelse!

Aktivitetene gjør deltakerne litt bedre kjent med hverandre, og skaper sosiale relasjoner og varige minner. Og garantert en god dose med latter!

Diversity Icebreaker

Et Diversity Icebreaker-seminar er en humoristisk, uformell og ufarlig måte å sette fokus på våre ulikheter. Det at vi er forskjellige er det som gjør ei bedrift i stand til å løse alle utfordringer vi møter, men samtidig er det ofte våre særegenheter som fører til konflikter, fordi vi ikke alltid «snakker samme språk».

Et seminar med fokus på personlighetstyper kan være et veldig effektivt virkemiddel for å «løsne litt på snippen», og ufarliggjøre det at vi er forskjellige. Så klarer vi heller å le litt av oss selv, hverandre og utfordringer vi står i i hverdagen, i stedet for at særegenhetene fører til irritasjon, konflikter og lite produktive team. En garantert icebreaker, med andre ord.

Flere Aktiviteter

Øksekast på blink

Orientering

Melkespannholding

Quiz

Pil og bue på blink

Musikk konkurranse

Tautrekking

Egne aktiviteter

oppdag våre lokaler

Trykk på bildene for å komme til smia eller låven