Selskapslokale bedrift

Et møtested dere aldri vil glemme

Bedrift 1

Møt dine kolleger for en uforglemmelig opplevelse

En kort kjøretur (30 min) fra Trondheim finner du en av regionens hyggeligste atmosfærer. Her møtes tradisjon og moderne design omgitt av landlige omgivelser. Med utsikt ut over åkrer, skog og fjell – uten forstyrrelser, er dette et sted du virkelig kan senke skuldrene.

Låven ligger for seg selv, er nyrenovert og har serveringsareal, kjøkken og tilhørende fasiliteter. 

I tillegg til rene lokaler, moderne teknisk utstyr, frisk luft og en behagelig atmosfære er et godt måltid alltid et høydepunkt. Derfor har vi et tett samarbeid med Trondheim Catering, som alltid leverer fantastisk mat. 

Velkommen til et møtested dere aldri vil glemme.

Unike lokaler

Lokalene våre egner seg utmerket til alt fra konferanser, kurs og seminarer, frokostmøter, faglig arrangement, julebord, kick-off og mye mer.

Landlig

Rolige og landlige omgivelser legger til rette for at arrangmentet ditt får det fokuset det trenger uten unødvendige forstyrrelser.

Skreddersy

Vi hjelper gjerne til å skreddersyr et godt program for dagen om ønskelig. Kanskje et opplegg med påfølgende middag og fest på kvelden? 

Vi skreddersyr for din bedrift

La oss hjelpe deg å sette sammen ditt neste arrangement

Send oss en forespørsel sammen med noen detaljer rundt ditt ønskede arrangement, så skal vi hjelpe deg å sy sammen en flott pakke.