Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://haugumgaard.no

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Google Analytics Formål: Markedsføring/statistikk

For å forbedre vårt nettsted og tjenestene vi tilbyr, benytter vi Google Analytics, som inkluderer både Universal Analytics og Google Analytics 4. Dette verktøyet hjelper oss å analysere hvordan brukerne navigerer på nettsiden vår, ved å gi oss informasjon som antall besøkende, hvilke sider de besøker, tidsbruk på hver side, besøkendes opprinnelsesnettsted og hvilken nettleser de bruker. For å sikre brukernes personvern, bruker vi IP-anonymisering i Google Analytics, noe som hindrer oss og Google i å spore data tilbake til en enkeltperson. Du kan lære mer om dette på https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=no.

Googles personvernpolicy kan leses her: https://policies.google.com/privacy?hl=no.

For mer informasjon om informasjonskapslene Google Analytics bruker, kan du besøke https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.

Du kan også administrere dine Google-konto-innstillinger på adssettings.google.com. Vær oppmerksom på at vi har koblet Google Analytics til Google Ads for markedsføring og «remarketing».

Google Ads Formål: Markedsføring/statistikk

Vi bruker Google Ads i våre markedsføringsstrategier, noe som inkluderer annonsering og «remarketing» på andre nettsteder. Google Analytics vil dermed vise deg våre annonser på andre nettsteder basert på dine besøk og handlinger på vårt nettsted. Les mer om informasjonskapslene Google Ads bruker på: https://business.safety.google/adscookies/

Google Maps Formål: Markedsføring/statistikk

Vi bruker Google Maps på nettsiden vår for å illustrere vår plassering. Du må godta informasjonskapsler i kategorien «Markedsføring/kart» for å se kartet. Google Maps bruker Google Fonts, og vær oppmerksom på at din IP-adresse kan bli lagret hos Google når du bruker Google Maps og Google Fonts.

Google Tag Manager Formål: Nødvendig

Google Tag Manager er brukt for å administrere scripts på vårt nettsted. Ingen personopplysninger lagres i dette systemet. Du kan lese mer om dette her: https://support.google.com/tagmanager/answer/9323295?hl=en

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor dine opplysninger sendes

Personer som tar kontakt via nettsiden vil ikke bli brukt i markedsføring. Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.