Oss på gården

Om oss 1

En familie på fem

Vi er en familie på fem som bor i trønderlåna på gården, Arve og Bina (eiere), Mari, Kristian og Petter (barna).

Vi har i flere år tenkt på å gjøre låven om til selskapslokale, da vi ligger bynært og bare 300m fra Klæbu kirke. Vi startet prosjektet med skrekkblandet fryd, og det med god grunn! Til tross for mye arbeid og flere utfordringene på veien, har vi storkost oss og lært masse.

Etter ca. ett år med restaurering sitter vi igjen med en unik tømmerkasse som er blitt et godkjent selskapslokale.  Låven ble innviet sommeren 2018, da vi begge fylte 30 år. Utenom gårdslivet jobber jeg (Bina Mari) som sykepleier og Arve som landmåler.

Om oss 2

Vi elsker bygget og håper at det er mange som kommer til å hygge seg her.

Om oss 3

Bina

Eier & Driver

Bina Mari Lien Haugum, 33 år og oppvokst på en gård på Forset Øvre i Klæbu. Vi flyttet på gården i 2013, etter 2 års prøvetid fikk vi overta i 2016. Dette gårdslivet er fantastisk, og jeg er heldig som har en mann som er like lidenskapelig opptatt av dette som meg selv.

+47 900 91 524

bina@haugumgaard.no

Om oss 4

Arve

Eier & Driver

Arve Kristian Lien Haugum, 33 år og oppvokst på Byåsen. Det å kunne ta gårdslivet inn i livet mitt har både vært lærerikt og spennende.  Det at jeg og Bina utfyller hverandre så bra og hele tiden er gira på å få til mer, gjør livet unikt.

+47 976 90 770

arve@haugumgaard.no