LÅVEN

Kapasitet

Teknisk

Kjøkken

Annet

Kapasitet

Teknisk

Kjøkken

Annet

Låven 1

Flott sted, både for møter, konferanser og sosiale lag. Fantastisk vertskap. Anbefales!

Låven

Låvens lokale på 200 kvm egner seg til diverse arrangement som bryllup, konfirmasjon, dåp, begravelse, bursdagsfeiring, julebord, teambuilding, blåtur, konferanser, møtevirksomhet etc.

Passer like godt til store som små eventer, da det er mulig å dele av rommene. På låven er det et kjøkken hvor man kan tilberede mat, varme opp eller holde maten kald.

Neida, låven ligger 300 meter unna Klæbu kirke.

Hos oss kan man ta med medbragt mat eller bestille mat fra Frati Catering. Drikke må man ta med selv.

Vi har et samarbeid med Torleifs Bussruter der vi kan sette opp buss om ønskelig. Ellers blir det taxi som dere organiserer selv.

Parkeringsplass er på baksiden av låven og biler kan stå til neste dag

Det er mulig å sette opp medbragt partytelt på inngangs siden

Det er mulig å ha vielsen på låven

Låven har inngang på baksiden av låven, man kjører rundt gården for å finne parkeringsplassen (ikke inn i gårdstunet). På den måten blir arrangementet veldig privat både for gjester og for oss som bor her. Fra hovedinngangen på låven er det kun åker og skog, så det ligger vakkert og uskjenert til. Det er også et stort uteområde med stein og platting. Her er det plass til både aktiviteter og partytelt eller hva man måtte ønske. Etter festligheter kan biler stå til neste dag.

Låven rommer maks 80 personer. Stoler til 80 personer, ellers er det laget benker langs veggene. Seks store trebord som kan flyttes slik man vil ha de. Fire stk. mindre bord man kan supplere med. Lokalet er inndelt i tre rom: kjøkken, midt-rommet og stor-rommet, med åpning mellom hvert rom.  I stor-rommet er det også projektor og lerret, noe som gjør rommet veldig godt egnet til møter og konferanser. Rommet er også godt egnet til live-band. I midt-rommet finner man loungen, her er det en stor Marshall-høyttaler og en TV-skjerm som kan benyttes.

Låven 2

Leietaker ordner med mat og drikke selv, eller spør oss. Vi har avtale med Frati-catering som bringer maten til gården. De ordner med det leietaker/gjester måtte ønske, de kan også stille med kokk og/eller servitører. Legger ved hjemmesiden deres med meny her: www.fraticatering.no

Kjøkkenet har to stekeovner, to platetopper (+ to frittstående) til induksjon. Vedfyrt bakerovn. To oppvaskmaskiner. En stor kaffemaskin med tre tilhørende kaffekanner. Et stort kjøleskap m. frys og isbitmaskin som står bak baren. Tre ekstra kjøleskap i rommet bak kjøkkenet, her kommer også heisen opp. Servise og diverse glass til 80 personer. En god del vaser i forskjellig størrelser og høyde, samt telys-holdere og fat til kubbelys. Lokalet skal ha alt man trenger til et arrangement, spør gjerne om det er noe du lurer på.